COSMETISCH ARTS KNMG

Dokter Olivier

OLIVIER IS EEN ERVAREN COSMETISCH ARTS. HIJ OEFENT ZIJN VAK AL JAREN MET VEEL PASSIE EN BEZIELING UIT.
Na zijn studie geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam werkte hij als arts-assistent in de hartchirurgie, plastische en algemene chirurgie en huisarts. In deze periode was hij ook als cosmetisch arts werkzaam.

Persoonlijke aandacht staat bij Olivier voorop. Er wordt tijdens een consult goed geluisterd en een eerlijk advies gegeven.

“Ik doe mijn werk altijd oprecht en eerzaam en probeer iedereen de mogelijkheid te geven om eruit te zien, hoe ze zich voelen. Van belang is dat een cliënt er achteraf niet behandeld uit ziet. Maar jonger, frisser, evenwichtiger en dat alles op een natuurlijke wijze. Het beste uit jezelf moet naar boven worden gehaald.”

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de cosmetische geneeskunde besloot hij eind 2016 zijn eigen kliniek op te richten in Bloemendaal.

“Met een eigen kliniek kan ik nu alle facetten van de cosmetische geneeskunde toepassen in een gecontroleerde, veilige omgeving.”

Olivier behoort tot een selecte groep artsen in Nederland die de de beschermde titel cosmetisch arts KNMG mag dragen. Alleen cosmetisch artsen die ook de toevoeging “KNMG” mogen gebruiken zijn aantoonbaar bekwaam, en voldoen aan het profielspecialisme cosmetische geneeskunde en zijn ingeschreven in het profielregister van de KNMG (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst).

Cosmetisch arts KNMG, BIG registratienummer 99066040701
Foto: Dokter Olivier Roderik

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram