Fillers - Lippen

Een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten
De mond is een ware blikvanger in het gezicht. Als we iemand aankijken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. Volle lippen maken een vrouw jonger. Dat is geen loze kreet, maar de uitkomst van een onderzoek uit 2010 op verschillende universiteiten. Hieruit bleek dat volle lippen de belangrijkste factor is waardoor vrouwen jonger worden geschat dan hun ware leeftijd.

Mooie, volle lippen zijn aantrekkelijk. en geven uw gezicht een verleidelijke en jeugdige uitstraling. De lippenbehandeling is dan ook één van de meest voorkomende behandelingen in de kliniek, en met dokter Olivier treft u een arts met veel ervaring in deze procedure en inmiddels honderden tevreden cliënten.


Een lippen behandeling met behulp van hyaluronzuur fillers kan zowel de lippen verjongen die aan ouderdom onderhevig zijn, alsmede de lippen vergroten indien ze van nature dunner zijn. We streven hierbij naar een natuurlijk, onbehandeld resultaat waarbij het gehanteerde volume is afgestemd op de individuele behoeften en wensen.

Een lippenbehandeling kan niet alleen voor meer volume zorgen maar kan de lippen meer definitie geven’, de vorm verbeteren en kleine lijntjes rondom de lippen verminderen. Tijdens de behandeling wordt hyaluronzuur in de lippen geïnjecteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de optimale vorm, contour en volume te creëren.

Er wordt altijd gebruik gemaakt van verdoving, waarbij de cliënt de keuzemogelijkheid krijgt tussen verdovende crème of een dentaal block (tandarts verdoving). De filler blijft ongeveer 6 tot 12 maanden aanwezig, afhankelijk van hoe snel het lichaam het product afbreekt. Na de behandeling krijgt iedere cliënt advies over nazorg.

De kosten van een lip filler behandeling zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid en het merk filler dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs.

Vooraf wordt daarom uitvoerig met u doorgenomen wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Drie weken na de behandeling vind er een controle plaats waarin kosteloos kan worden nabehandeld indien het resultaat nog niet helemaal optimaal is.

Heb je elders je lippen laten behandelen en ben je er niet tevreden mee? Steeds meer mensen weten onze kliniek te vinden voor een correctie van behandelingen. Vaak is er te veel volume aangebracht in een lip waarbij dat niet past, hetgeen vaak tot een onnatuurlijk ”duckface” resultaat leidt, of is er niet in de juiste diepte geïnjecteerd.

Een hyaluronidase behandeling biedt oplossing bij overdosering, bobbeltjes, assymetrie of andere ontevredenheid over het esthetisch resultaat. Hyaluronidase is een enzym die in de filler geprikt wordt die ervoor zorgt dat het hyaluronzuur vrijwel onmiddelijk in glucose en water uiteenvalt en vervolgens zelf door je lichaam wordt afgevoerd.

Fillers behandelingen

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram