Fillers - Liquid Facelift

Een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten
De niet-chirurgische facelift, ook bekend als de “liquid face lift” is een gezichtscontour procedure die gebruikt maakt van strategisch geplaatste botox en fillers. Hierdoor wordt het gezicht op verschillende facetten verjongd. Het gaat hier om het tegengaan van rimpels, volumeverlies en verzakking.

De liquid facelift combineert botox en fillers om een subtiel, natuurlijke, niet chirurgie facelift te bewerkstelligen. Botuline toxine kan zorgen voor een wenkbrauwlift of dat de lijntjes en rimpels verminderen. Door selectief kleine spieren te injecteren, ontspannen ze en worden bewegingen geminimaliseerd die deze rimpels veroorzaken. Fillers kunnen worden geïnjecteerd om volumeverlies tegen te gaan en verzakt weefsel kan hiermee worden gelift.

De liquid facelift kan de klok terugdraaien zonder te snijden.

Filterbehandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram