Welkom bij

Kliniek Olivier

MEDISCH COSMETISCHE KLINIEK IN DE REGIO HAARLEM
Kliniek Olivier is sinds eind 2016 gevestigd in Bloemendaal. Het is een moderne kliniek die gespecialiseerd is in behandelingen met botox en fillers, alsmede behandelingen op het gebied van haar- en huidverbetering en ooglidcorrecties.

De hoofdarts is de ervaren cosmetisch arts Olivier Roderik. Hij maakt deel uit van een groep artsen in Nederland die als geneeskundig specialist de titel cosmetisch arts KNMG mag dragen. Dit is een waarborg voor kwaliteit en aantoonbare bekwaamheid.

Aandacht voor en tevredenheid van cliënten staat bij dokter Olivier centraal. Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren en eerlijk advies te geven over de voor- en nadelen van verschillende behandelingen en te verwachten resultaten.

Tijdens een eerste consult neemt hij hier graag wat extra tijd voor. In overleg wordt er voor u een zo passend mogelijk individueel behandelplan opgesteld, afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Daarnaast is ook de nazorg van groot belang. 

Dokter Olivier wendt zijn deskundigheid en esthetisch oog aan om op een veilige en goede manier een natuurlijk resultaat te verkrijgen met een zo minimaal mogelijke ingreep.
Waarom Kliniek Olivier
Alle behandelingen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde cosmetisch arts KNMG.
Natuurlijke resultaten, minimale ingrepen met maximale resultaten.
Behandelingen op maat, op basis van behoeften, wensen en budget van de klant.
Ruime ervaring in alle behandelingen
Comfortabele en klinisch gecertificeerde omgeving die een veilige ervaring garandeert.
Hoge kwaliteit, originele en hoogwaardige producten en Behandelapparatuur
Regelmatig ook ‘s avonds en in het weekend geopend.
Cosmetisch arts

Olivier Roderik

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts. Hij oefent zijn vak al jaren met veel passie en deskundigheid uit en heeft inmiddels duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld. Persoonlijke aandacht staat bij Olivier Roderik voorop. Er wordt tijdens een consult goed geluisterd en een eerlijk advies gegeven.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de cosmetische geneeskunde besloot hij eind 2016 zijn eigen kliniek op te richten in Bloemendaal.
Lees Meer
4.8
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Simone CasparSimone Caspar
08:41 07 Sep 22
Simpelweg geweldig! Ik kreeg binnen 5 uur een spoedafspraak (voor migraine) en kreeg een geweldige behandeling en advies. De receptie en de dokter waren allemaal gewoon super aardig en vriendelijk.Bedankt voor het redden van mijn vakantie.
Kanyarat SomngamKanyarat Somngam
17:00 24 Aug 22
.uit mijn ervaren. Het resultaat is uitstekend en de service top. ik ga nooit meer weg dank je wel Dokter Olivier Grohe .
Christian van LieshoutChristian van Lieshout
14:01 18 May 22
Dr. Olivier Groh, is zeer ervaren. Het resultaat is uitstekend en de service top.
MarielleMarielle
12:36 10 Mar 22
Erg tevreden met het resultaat van de collageen stimulerende behandeling bij Groh Clinic! Wat een verschil, ben er ontzettend blij mee! Jullie hebben er een vaste klant bij :)
Sabine van der HeijdenSabine van der Heijden
11:14 11 Aug 21
Gisteren bij deze kliniek geweest voor een lip filler behandeling, wat mijn eerste keer was en daarom een beetje spannend. Van binnen komen tot vertrek heb ik als zeer prettig ervaren; hele vriendelijke mensen, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en ik heb de behandeling ook goed ervaren. Kortom echt top, hartstikke bedankt!
Wesley van der VaartWesley van der Vaart
19:30 06 Nov 19
Ik kom al jaren als tevreden klant bij Olivier ! Hij denkt mee, is zeer bekwaam geeft uitleg over wat hij doet tijdens de behandeling en is, ZEER BELANGRIJK, eerlijk! Hij heeft nog humor ook! Ik zou hem aan iedereen aan willen raden!
De OrganisatiekanjerDe Organisatiekanjer
19:49 22 Aug 17
Mooie kliniek, gastvrije en vriendelijke ontvangst. Dokter Groh is deskundig, geeft goed advies over wat de mogelijkheden zijn op een vriendelijke en relaxte manier. Fijn dat hij samen met mij kijkt hoe ik er beter uit kan zien, zonder dat het "nep" wordt. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de prijzen zijn zeer schappelijk. Ik ga zeker terug en zal mijn vrienden en vriendinnen aanraden hier naar toe te gaan.
js_loader

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram