Fillers

Een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten
Met het verstrijken van de jaren, wordt onze huid slapper en rimpeliger. Maar dat betekent niet dat we niks kunnen doen tegen het natuurlijke verouderingsproces. Zo helpen fillers om de kleine en middelgrote rimpels te verminderen of te laten verdwijnen. Daarnaast worden fillers gebruikt om contouren te verbeteren en volume aan te brengen of te herstellen.

Fillers worden met een kleine injectienaald in de huid gespoten. Met name rimpels die zijn ontstaan door een verlies aan vet- of bindweefsel (neus lippen plooi, wanglijnen, mondhoekplooi, etc.) zijn geschikt voor een dergelijke behandeling.

Ook kunt u met een filler fraai de contouren van uw gezicht verbeteren en volume aanbrengen. Lippen kunnen prachtig en natuurlijk iets worden opgevuld voor een mooiere, vollere mond. Jukbeenderen en konen kunnen mooi worden geaccentueerd voor een jeugdige uitstraling. Volumeverlies van de wangen, wat vaak een vermoeide uitstraling geeft, kan mooi worden hersteld. Fillers zijn veilige vulmiddelen op natuurlijke basis, bestaande uit een van nature in het lichaam voorkomende stof, hyaluronzuur.

Bij Kliniek Olivier worden vrijwel alle mogelijke behandelingen met fillers uitgevoerd. Van de meest voorkomende behandelingen als rimpelopvulling en het vergroten van lippen, tot wallen, jukbeenderen, kaaklijnen, voorhoofd contouren, kinnen en oorlellen. We hebben de meest uitgevoerde behandelingen met fillers uitgelicht.

Filterbehandelingen

Hyaluronzuur en Radiesse

Kliniek Olivier werkt bij de fillerbehandelingen met hyaluronzuur en ook met Radiesse. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

Radiesse is een lang blijvend, maar niet permanent vulmiddel. Het is samengesteld uit een gel (70%) en calcium-hydroxylapatiet (CaHa)-deeltjes (30%) en is opgebouwd uit calcium en fosfaat-ionen. Deze komen van nature ook in het lichaam voor, waardoor Radiesse veilig en biocompatibel is voor het vullen van zacht weefsel. De ingespoten gel lost geleidelijk op in het lichaam en wordt vervangen door lichaamseigen cellen die de plaats rondom de CaHa-deeltjes innemen. Hierdoor ontstaat een zachte en flexibele vulling die bestaat uit CaHa-deeltjes en natuurlijk lichaamseigen weefsel, een zogenaamde collageenmatrix.
Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram