Fillers - Jukbeenderen & Wangen

Een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten
Jukbeenderen en volle wangen worden geassocieerd met jeugd en schoonheid. Echter als we verouderen, zakt het vet in ons gezicht en verliezen we de ronde vormen en volume. Hierdoor zien de jukbeenderen er platter en verzonken uit. Fillers kunnen de jukbeenderen vergroten en de wangen iets volumiseren, waardoor weer een jeugdig uiterlijk ontstaat.

Fillers worden tijdens de procedure in de wang en bij het jukbeen geplaatst om de contour en vorm van het gezicht te herstellen. Bij Kliniek Olivier wordt gebruik gemaakt van lichaamsafbreekbare hyaluronzuren als Belotero of Stylage. Of van de collageenstimulerende filler Radiesse. Dit is persoons – en indicatie afhankelijk.

Een natuurgetrouw uiterlijk wordt altijd gewaarborgd. Naar zogenaamde Amerikaanse appelwangen of Russische jukbeenderen wordt niet gestreefd. Vaak geldt de regel: “less is more.”

Na de behandeling is er geen hersteltijd, en krijgt iedere cliënt advies met betrekking tot nazorg voor een optimaal resultaat.

Filterbehandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram