Botox - Voorhoofd

BOTOX IS SUCCESVOL EN ONGEVAARLIJK
Voorhoofdrimpels worden veelal veroorzaakt door expressie en mimiek van het voorhoofd. Met botox kunnen deze veilig worden behandeld. Door middels van enkele prikjes in de voorhoofdspieren, ontspant deze regio. Hierdoor verdwijnen of verminderen de voorhoofdsrimpels.

Het is daarbij aan te bevelen een botoxbehandeling van het voorhoofd te combineren met een botoxbehandeling van de frons en soms een wenkbrauwlift voor een nog meer open blik. In sommige gevallen verdient een hyaluronzuur filler de voorkeur om de voorhoofdsrimpels te behandelen.
Binnen 10-14 dagen wordt het beoogde effect bereikt, welke 3-4 maanden aanhoudt. Bij herhaalde behandelingen kan deze periode prolongeren.

Dokter Olivier is een specialist op het gebied van botox. Door jarenlange ervaring, de tijd te nemen voor de patiënt en een veilige behandelopstelling, wordt het beste resultaat geboekt.

Bij de behandeling van het voorhoofd moet ervoor worden gezorgd dat de lijntjes verminderd worden met behoudt van een fris en natuurlijk uiterlijk.

Voor meer informatie of een behandeling kunt u contact opnemen met de kliniek.

Botox behandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram