Botox - Kraaienpootjes

BOTOX IS SUCCESVOL EN ONGEVAARLIJK
Met de kraaienpootjes of lachrimpels worden de rimpels naast de ogen bedoeld. Kraaienpootjes ontstaan door lachen of knijpen met de ogen. Bij deze beweging wordt de huid steeds op dezelfde plaats samengevouwen. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid elasticine in de huid af. De huid wordt daardoor minder soepel en elastisch. Je kunt dan merken dat lijntjes minder snel wegtrekken en steeds langer in de huid blijven staan. De huid rond de ogen is erg dun, dus vaak worden hier als de eerste rimpeltjes waargenomen.

De kraaienpootjes kunnen goed met botox worden behandeld. Botox ontspant de spieren rondom de ogen die de rimpels veroorzaken. De huid kan zich hierdoor herstellen en de rimpeltjes verzachten of verdwijnen binnen twee weken.

Gedurende het leven worden de kraaienpootjes steeds dieper en prominenter, waardoor ze vaak in verband worden gebracht met ouder worden. Sommige mensen kunnen er zich bij zichzelf flink aan storen. Bij hele diepe kraaienpootjes kunnen de rimpels in de huid blijven staan, ook als de spieren rondom het oog ontspannen zijn. In dat geval kunnen we u goed behandelen met een hyaluronzuur filler, om de rimpels op een natuurlijke wijze wat op te vullen.

Soms kunnen de kraaienpootjes met name ontstaan door volumeverlies van de wangen of slapen. Dit kan dan met een dikkere hyaluronzuur filler of Radiesse worden gecorrigeerd.

Voor de behandeling vindt altijd eerst een intakegesprek plaats waarbij u advies krijgt over de voors en tegens van de verschillende behandelmogelijkheden.Vaak worden er meerdere zones tegelijk behandeld om de balans in het gezicht te houden.
De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikjes in de spieren rondom de ogen. Hiervan voelt u nagenoeg niks, en na afloop is niet te zien dat u bent behandeld. Na een aantal dagen beginnen de rimpels te vervagen.

Na twee weken vindt er een controle plaats, en indien het resultaat nog niet helemaal optimaal is wordt er kosteloos na-behandeld.
Before
after

Botox behandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram