Botox - Gummy Smile

BOTOX IS SUCCESVOL EN ONGEVAARLIJK
De gummy smile, ofwel de tandvleeslach. Een mooie glimlach is een belangrijk onderdeel van het gelaat. Bij de gummy smile ofwel tandvleeslach is er een surplus aan tandvlees zichtbaar. Vaak is er sprake van een te sterke hefspier van de bovenlip.

Deze conditie is eenvoudig met botox te verhelpen. Enkele kleine prikjes met botox verzwakken de spier waardoor deze minder sterk omhoog trekt. De gelaatsuitdrukking blijft hierbij behouden. Soms wordt gekozen om de behandeling in twee etappes te laten geschieden om het resultaat natuurlijker te laten zijn.
In sommige gevallen kan botox onvoldoende resultaat geven en kan een verbetering verder worden verkregen door middel van de bovenlip iets te augmenteren, waardoor deze meer het tandvlees bedekt.

Resultaten houden gemiddeld 3 -4 maanden aan. Herhaling is voor het behoud hiervan noodzakelijk.

Botox behandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram