Fillers - Kaaklijn

Een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten
Een strakke ononderbroken kaaklijn hoort bij een jeugdig uiterlijk. Het bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk en iemands aantrekkelijkheid. Naar mate men ouder wordt, zakt het onderhuidse vetweefsel van de wangen naar beneden. Ook slinkt tijdens het ouderdomsproces bot van de onderkaak. Hierdoor ontstaan de zogenaamde hamsterwangen.

Correctie van de hamsterwangen kan op verschillende manieren. Er zijn ruwweg drie typen kaken die elke op een andere manier kunnen worden behandeld. Door zeer gericht op specifieke locaties fillers te plaatsen, kan er weer een verstrakking van de kaaklijn optreden.Ook kan in deze gelaatsregio eerst gebruik worden gemaakt van HIFU. Waarna aanvullend een injectable behandeling kan plaatsvinden.

Tijdens een vrijblijvend consult kan er een behandelplan op maat worden geadviseerd.

Filterbehandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram