PRP - Platelet Rich Plasma

EEN VAN DE NIEUWERE TECHNIEKEN OP HET GEBIED VAN HAARVERLIES IS PLAATJES RIJK PLASMA (PRP)
Een van de nieuwere behandelingen op het gebied van haarverlies is Platelet-Rich Plasma (PRP).

Hierbij wordt gebruik genaakt van het eigen bloed, welk rijk is aan groeifactoren. Deze groeifactoren activeren na injectie unipotente stamcellen. Hierdoor kunnen ze tot haargroei aanzetten bij vrouwen en mannen die bijvoorbeeld lijden aan alopecia androgenetica en dunner wordend haar. Ze verbeteren dun en beschadigd haar, stimuleren de haarfollikels en zorgen voor een betere bloedsomloop van de haarzakjes

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Uit dit bloed wordt door middel van een lasergestuurde centrifuge (Magellan Platelet Seperator) het PRP verkregen. Dit plasma wordt middels oppervlakkige injecties in de hoofdhuid aangebracht. PRP moet niet gezien worden als een genezing voor haarverlies. Maar het laat positieve resultaten zien..

Haar wordt dikker, groei wordt versneld en nieuwe haren groeien op gebieden die eerst nog dun behaard waren. De resultaten worden zichtbaar gedurende de eerste maanden. Het wordt geadviseerd 3 behandelingen te ondergaan gedurende de eerste 3 maanden gevolgd door een jaarlijkse herhaalbehandeling om de resultaten te behouden en te optimaliseren.

De behandeling kan gecombineerd worden met XL HAIR®.
Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram