Fillers - Traangoot

Een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten
Verjonging rondom het oog is een van de meest populaire anti-ageing behandelingen.

De traangoot betreft het gebied onder het oog en boven de wang. Naarmate we ouder worden, zakt het vetzakje onder de ogen. Dit kan voor een hol en loom uiterlijk zorgen en lijkt het alsof er donkere schaduwen onder de ogen ontstaan.


Opgehoopt vocht onder de ogen – bekend als periorbitaal oedeem – kan ook voor wallen zorgen, waardoor men er vermoeid en ouder uitziet.

Omdat verschillende factoren bijdragen aan de formatie van de traangoot, is er een aantal behandelingsmogelijkheden. Deze kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden toegepast.

Hierbij kan gebruik worden gemaakt van hyaluronzuur fillers om de holling en het volumeverlies tegen te gaan, polynucleotide of PRP om de huidkwaliteit te verbeteren, donkere kringen tegen te gaan en vocht te verminderen.

De resultaten zijn langdurig, maar onderhoud is normaliter wel nodig om het gewenste effect te willen behouden. Fillers kunnen tot 12 maanden aanhouden, afhankelijk van de behandeling en individuele afbraak van het product.

Filterbehandelingen

Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram