Radiesse Hyperdiluted

Filler en biostimulator ineen
Filler en biostimulator ineen. Natuurlijke collageenstimulatie met radiesse verstevigt de huid.

Radiesse® is een filler die bestaat uit een zachte gel met kleine calciumhydroxylapatiet (caha) microsferen. Calciumhydroxylapatiet bestaat uit calcium- en fosfaatdeeltjes die van nature ook al in het lichaam voor komen. Deze kwalitatief hoogstaande ingrediënten zorgen voor een direct opvullend effect en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. De slappe huid verstevigt en krijgt haar strakheid en elasticiteit terug. Voor huidverbetering wordt deze filler in verdunde vorm gebruikt, dit wordt ook wel radiesse hyperdiluted genoemd.

Radiesse® is een goede oplossing voor bijvoorbeeld het verminderen van diepe rimpels, het liften van de huid en contourcorrectie.

Hoe werkt Radiesse®?

Radiesse wordt ingezet voor onder andere het gezicht, hals en handen.

Radiesse kan zowel worden toegepast in onverdunde vorm om te volumiseren of op te vullen, als in verdunde vorm (ofwel hyperdiluted) om huid huid te verbeteren en verstevigen.

De calcium microsferen in Radiesse worden een periode van ongeveer drie maanden veilig door het lichaam geabsorbeerd, en tijdens dit proces vormt het lichaam nieuwe collageenvezels. Dit betekent dat de microsferen worden vervangen door jouw eigen collageen.

Na verloop van tijd breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuw gevormde collageen blijft achter, houdt gemiddeld 2 tot 4 jaar aan, afhankelijk van jouw eigen collageenproductie. Je huid verstevigen met Radiesse gebeurt dus op geheel natuurlijke wijze.

De Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt tijdens een consultatiegesprek met de arts altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Tijdens de behandeling wordt de gel met microsferen met een dun naaldje of canule voorzichtig in de huid geïnjecteerd. De te behandelen gebieden worden altijd verdoofd met een verdovende crème, zodat de behandeling doorgaans niet als pijnlijk wordt ervaren. De kans op wat roodheid of zwelling kan nooit helemaal uitgesloten worden, maar dit verdwijnt doorgaans snel, zeker als er na behandeling een coldpack wordt gebruikt.

Radiesse wordt al ruim 20 jaar gebruikt in de reguliere geneeskunde zonder noemenswaardige complicaties. Dit toont aan dat de behandeling veilig, effectief en uitstekend te verdragen is.

De effecten van Radiesse®

Radiesse biedt direct een liftend effect. Het kan je rimpels verzachten, de slappe huid verstevigen, het volume in je wangen herstellen en je gezichtscontouren verbeteren.
Gedurende enkele maanden na de behandeling stimuleren de Radiesse microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachtigere en natuurlijke uitstraling
Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat twee jaar of langer resultaat kan geven. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.
Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram