Lanluma

ULTIEME COLLAGEENBOOSTER VOOR EEN JONGERE UITSTRALING

Wat is Lanluma?

Lanluma is een innovatieve collageenstimulerende injecteerbare filler met een langdurig resultaat.

Net zoals haar voorloper Sculptra, is het gebaseerd op poly-L-melkzuur (PLLA), een biocompatibel en volledig afbreekbaar materiaal dat de huid tot nieuwe collageenproductie aanzet.

Lanluma kan worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en volume toe te voegen waar ouderdomseffecten zichtbaar zijn, voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Doorgaans wordt Lanluma ingezet bij gezichtsverjonging, waarbij het onregelmatigheden corrigeert, en zorgt voor extra volume en stevigheid bij bijvoorbeeld wangen jukbeenderen, kaaklijn, kin en neus-lippen plooi. Het geeft de contouren van het gezicht meer symmetrie en balans.

Daarnaast is ook een variant die wordt ingezet voor het lichaam: Lanluma X.

Hoe werkt Lanluma?

Lanluma is een biostimulator, het brengt een regeneratieproces op gang dat de huid aanzet tot aanmaak van eigen collageen. De melkzuur- of PLLA microdeeltjes die met in de huid worden aangebracht fungeren letterlijk als zaadjes om collageen terug te laten groeien. Het nieuwe collageen en elastine dat zich daar rondom ontwikkelt zorgt voor volume, een stevigere huid en verbeterde huidtextuur. De microdeeltjes worden vervolgens heel langzaam maar volledig door het lichaam afgebroken, terwijl het collageen zich blijft opbouwen.

De Behandeling

Voorafgaand aan een behandeling wordt tijdens een consult met de arts eerst alle behandelopties besproken alvorens er een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld die het beste aansluit bij jouw wensen qua behandeling, resultaat en budget.

Tijdens de Lanluma behandeling wordt de vloeistof met kleine injecties of canule in de diepere huidlaag ingespoten. De te behandelen gebieden worden altijd verdoofd met een verdovende crème, zodat de behandeling doorgaans niet als pijnlijk wordt ervaren. De procedure wordt meestal in minder dan één uur uitgevoerd.

Na de behandeling wordt de huid gekoeld met een coldpack om eventuele zwelling tegen te gaan.

Nazorg bestaat eruit om het behandelde gebied gedurende een week een paar maal per dag enkele minuten te masseren.
Na de behandeling kan de huid gekoeld worden met een coldpack om eventuele zwelling tegen te gaan.

Het resultaat

Een façon Lanluma bevat na reconstitutie 15 ml vloeistof, zodat je na behandeling direct resultaat ziet. De aanmaak van collageen begint later zichtbaar te worden. Dit is een natuurlijk, dus geleidelijk proces dat zo’n 2 tot 3 maanden na behandeling waarneembaar begint te worden, en 2 tot 4 jaar kan aanhouden.

Door de collageenrespons van het eigen lichaam zien de resultaten en natuurlijk uit, en ook belangrijk, ze voelen natuurlijk ook natuurlijk aan. De huid is egaler, steviger, heeft meer volume en ziet er frisser en jeugdiger uit. Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van je leeftijd, leefstijl, kwaliteit van je huid, en jouw verwachting van het resultaat.

Lanluma x voor body shaping

Naast de reguliere Lanluma voor gezichtsbehandelingen, is er ook een andere variant voor body shaping. Lanluma X verbetert de rondingen en contouren van het lichaam, en wordt meestal gebruikt voor het opvullen van hip dips, butt lifts en bilvergroting.

Lanluma X is een filler die platte of slappe billen remodelleert door volume toe te voegen en de huidstructuur (bijvoorbeeld bij cellulitis) kan verstevigen.

Geïnteresseerd in mooie, ronde billen? Bespreek de mogelijkheden tijdens een consultatiegesprek met dokter Olivier.
Goedgekeurd door Olivier Roderik 
COSMETISCH ARTS

Olivier Roderik is een ervaren cosmetisch arts die sinds eind 2016 zijn eigen kliniek in Bloemendaal runt, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Hij heeft duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld en biedt tijdens consulten eerlijk advies.

Plan een vrijblijvende consultatie

Bekijk de mogelijkheden en krijg professioneel advies.
Plan een afspraak
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
08:00-18:00
Gesloten
Gesloten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram